

Η συσκευή NanoVi® Pro είναι συσκευή ευεξίας ιδανική για επαγγελματική χρήση, για χώρους με πολλούς χρήστες (spa, studio, ιατρεία, ομάδες).
Λειτουργία
Η συσκευή NanoVi® Pro παίρνει αέρα από τον χώρο, τον υγραίνει (μέσω υγραντήρα) και τον «ευθυγραμμίζει» με ειδικά σήματα που απορροφώνται από τα μόρια του νερού. Το υγραμένο ρεύμα αέρα κατευθύνεται διακριτικά προς το πρόσωπο (2–8 cm από μύτη/στόμα) και, με φυσιολογική αναπνοή, το ερέθισμα έρχεται σε επαφή με τους βλεννογόνους. Από εκεί μεταδίδεται στο υδάτινο περιβάλλον των ιστών, υποστηρίζοντας την οργάνωση του νερού σε μικροκλίμακα και, κατ’ επέκταση, το σωστό δίπλωμα/λειτουργία των πρωτεϊνών. Ουσιαστικά ενισχύει τις ιδιότητες του νερού που περιβάλλει τις πρωτεΐνες, προστατεύοντας και αποκαθιστώντας την πρωτεϊνική λειτουργία, κάτι που συνδέεται με καλύτερη κυτταρική λειτουργία γενικότερα. Η συσκευή NanoVi® Pro διαθέτει την δυνατότητα χρήσης SmartCards και Presets για ακριβή ρύθμιση διάρκειας/προγραμμάτων, εξασφαλίζοντας σταθερό προφίλ συνεδρίας και σύντομο χρόνο ολοκλήρωσης συνεδρίας. Το αποτέλεσμα είναι μια ήπια, ευχάριστη συνεδρία που λειτουργεί «στο υπόβαθρο», συμβάλλοντας σε πιο αποδοτική ανάκτηση και καλύτερη διαχείριση οξειδωτικού στρες, με αίσθηση περισσότερης ενέργειας και διαύγειας.
Οφέλη (NanoVi® Pro)
Ιδανικό για
για spa & wellness centers, αθλητικά performance labs/ομάδες, φυσικοθεραπευτήρια/κέντρα αποκατάστασης και κλινικές ιατρικής ευεξίας/ολοκληρωμένης ιατρικής.
Διάρκεια συνεδρίας
30 λεπτά για μια πλήρη συνεδρία με το Nanovi Pro
Κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά
Αποτελέσματα από μελέτες για την τεχνολογία NanoVi®
Πατέντα & τεχνολογία
Η Eng3 διαθέτει πατέντα για την προσέγγιση ROS-specific bioidentical signaling therapy: παροχή βιοταυτόσημου σήματος μέσω υγραμένου αέρα για υποστήριξη των μηχανισμών κυτταρικής προστασίας/επιδιόρθωσης. Το σήμα, μέσω των βλεννογόνων, επιδρά στο νερό που περιβάλλει τις πρωτεΐνες και ενισχύει τη δημιουργία coherent domains και ordered/EZ water γύρω τους, υποστηρίζοντας το ορθό δίπλωμα και τη λειτουργία των πρωτεϊνών. Η μέθοδος έχει ερευνηθεί, αναπτυχθεί και κατοχυρωθεί με πατέντα στις ΗΠΑ, ενώ εργαστηριακοί έλεγχοι έχουν επαληθεύσει αλλαγές στις ιδιότητες του νερού που συνδέονται με αυτόν τον μηχανισμό.