fbpx

Hosand GT - Τηλεμετρικό καρδιοσυχνόμετρο

Hosand-GT-1.jpgHosand-GT-1.jpg
Availability:out of stock 0 item(s)
Product Code:

Hosand GT  - Τηλεμετρικό καρδιοσυχνόμετρο

Με την εφαρμογή νέων μεθόδων στην τηλεμετρική καρδιοσυχνομετρία, η Hosand έχει φέρει επανάσταση στη σχέση μεταξύ των επαγγελματιών στον χώρο του fitness και των αθλούμενων. Αυτή η καινοτόμα και μοναδική τεχνολογία φέρει το όνομα HOSAND® GT system.

Το HOSAND® GT είναι βασισμένο στην ίδια τεχνολογία που αποτελεί τον πυρήνα του συστήματος HOSAND® GT.a τηλεμετρικής καρδιοσυχνομετρίας για επαγγελματικές ομάδες όπως το Milan Lab.

 

Τεχνολογική καινοτομία για fitness

Το HOSAND® GT είναι ένα σύστημα το οποίο επιτρέπει στον επαγγελματία να ορίσει στόχους σε συνεργασία με τους πελάτες του και να πετύχει αυτούς τους στόχους, σχεδιάζοντας το καταλληλότερο πρόγραμμα φυσικής δραστηριότητας.

Το σύστημα HOSAND® GT μπορεί να παρακολουθήσει τον καρδιακό ρυθμό κάθε ατόμου που είναι συνδεδεμένο σε πραγματικό χρόνο, σε ατομική ή ομαδική φυσική δραστηριότητα. Αυτό σημαίνει ότι είναι δυνατή η άμεση αξιολόγηση του κάθε αθλούμενου σε επίπεδο εσωτερικού έργου, μεταβολικών φάσεων και υπέρβασης ορίων, όποτε αυτά και αν συμβούν.

Με το πέρας της συνεδρίας, μπορεί να αξιολογηθεί απο κοινού η επίδοση του αθλούμενου σε κάθε συνεδρία αλλά και στο πρόγραμμα συνολικά. Σ' αυτό το σημείο μπορούν να γίνουν οποιεσδήποτε αλλαγές στην μορφή της φυσικής δραστηριότητας για την επίτευξη του στόχου.


Το σύστημα HOSAND® GT αποτελείται από τα εξής: ένα πομπό, ο οποίος φοριέται από τον αθλούμενο μαζί με μία κλασική ζώνη μέτρησης καρδιακών παλμών, ένα δέκτη, μία μονάδα συγχρονισμού και το λογισμικό.
Ο πομπός λαμβάνει το σήμα των καρδιακών παλμών από την ζώνη και μεταδίδει τα δεδομένα, σε πραγματικό χρόνο, στο δέκτη και από εκεί στη μονάδα συγχρονισμού και τελικά στον Η/Υ. Το λογισμικό επεξεργάζεται, οργανώνει, απεικονίζει και εκτυπώνει τα δεδομένα με μέγιστη αξιοπιστία.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Πομπός HOSAND®

Ο πομπός, ο οποίος τοποθετείται σε τσεπάκι της ειδικής "φανέλας" που φοράει ο αθλούμενος, τροφοδοτείται από μία μπαταρία λιθίου 3V CR2032. Λαμβάνει το σήμα των 5kHz από την ζώνη στο στήθος του αθλούμενου, αποθηκεύει ταδεδομένα στην εσωτερική μνήμη Flash, τα επανακωδικοποιεί και τα μεταδίδει με συχνότητα 433.92 MHz στον δέκτη.
Ο καρδιακός ρυθμός ελέγχεται συνεχώς έναντι των ανώτερων και κατώτερων ορίων καρδιακού ρυθμού που έχουν οριστεί από τον χρήστη. Αν ο καρδικαός ρυθμός υπερβεί αυτά τα όρια, ένα προειδοποιητικό 'beep' θα ακουστεί.
Η ενδεικτική μέγιστη απόσταση μεταξύ πομπού και ζώνης δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 30 εκατοστά.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά πομπού Hosand:
• Τροφοδοσία: μπαταρία λιθίου 3V CR2032
• Διάρκεια ζωής μπαταρίας: 2 χρόνια (με μέση χρήση μιας ώρας την ημέρα)
• Προειδοποιήσεις: προγραμματιζόμενες
• Ενεργοποίηση: ασύρματη
• Απενεργοποίηση: ασύρματη, αυτόματη απενεργοποίηση μετά από 20 λεπτά αδράνειας
• Βάρος: 50 γραμμάρια
• Υλικό συσκευασίας: ABS polymer
• Εμβέλεια: Έως και 200 μέτρα σε ιδανικές συνθήκες περιβάλλοντος
• Διπλή λειτουργία εκπομπής: Ανά κάθε καρδιακό παλμό (beat to beat – ένας μόνο αθλούμενος) , μέσος όρος 4ων δευτερολέπτων
• Συχνότητα εκπομπής: 433.92 MHz
• Κεραία: ενσωματωμένη
• Αλγόριθμος μηδενισμού παρεμβολών: ενσωματωμένος
• Λειτουργίες καταγραφής: Απευθείας στο λογισμικό του Η/Υ - στην ενσωματωμένη μνήμη του πομπού
• Μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς Η/Υ σαν καταγραφικό.
• Εξωτερικός καθαρισμός της συσκευής με νωπό ύφασμα

Δέκτης HOSAND® (με κεραία)

Λαμβάνει το σήμα από τον πομπό και το προωθεί μέσω καλωδίου στο λογισμικό στον Η/Υ. Ενδιάμεσα του δέκτη και του Η/Υ υπάρχει η μονάδα συγχρονισμού, η οποία παρέχει και την τροφοδοσία.

Μονάδα συγχρονισμού HOSAND®

Στην μία άκρη της μονάδας συγχρονισμόυ συνδέεται η δέκτης και στην άλλη ο Η/Υ μέσω USB θύρας. Λειτουργίας της μονάδας είναι η ενεργοποίηση των πομπών (32 το μέγιστο) και η ανίχνευση των σημάτων που έρχεται από τον καθένα. Επίσης, τα αποθηκευμένα δεδομένα στη μνήμη του εκάστοτε πομπού μπορούν να περαστούν στον Η/Υ μέσω της μονάδας συγχρονισμού.

Πίσω στο: Τηλεμετρικά Καρδιοσυχνόμετρα